What would you like to find?

Rólam

Némethy Éva vagyok, képesített  masszőr.

Pár évvel ezelőtt ismertem meg a svédmasszázs csodálatos világát. Itt nem álltam meg abban, hogy tovább képezzem magam. Így szereztem meg az évek alatt a nyirok-talp-köpöly és irodai székmasszázs képesítéseket.

Mindig is olyan hivatást szerettem volna választani magamnak, amit nem csak, hogy szeretek, de megtalálom benne mind azt ami számomra fontos, hogy valamiféle képpen az emberek segítségére lehetek.

Nagyszerű dolognak tartom, hogy a két kezemmel képes vagyok megoldani emberek olyan problémáit, amit egyedül nem tudnak. Egy kedves idézet, ami számomra fontos:” A kéz a szív meghosszabbítója”! Úgy vélem nélkülözhetetlen a testi, lelki és szellemi harmóniánk fenntartása. A masszázs manapság nem luxus, hanem lételem.

Úgy gondolom, azoknak tudok segíteni, akik szeretnének foglalkozni egészségükkel, alakjukkal, szeretnének kikapcsolódni és egy kicsit feltöltődni, méregteleníteni, formálódni.

Bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

Amikor masszírozok a telefont nem tudom mindig felvenni, de ne aggódj, amint lehetőségem lesz vissza foglak hívni!

alairas-NemethyEva
Némethy Éva képesített masszőr

Az Évi Masszázs Szalon egy olyan kis "kuckó" ahova bátran visszavonulhatsz lazitani, felfrissülni gyógyító kezelésekkel, nyugtató hangokkal és simogató aromákkal